Un sondaj realizat pe site-ul oficial al UEFA o da pe Steaua drept favorita certa la castigarea meciului de marti cu Olympique Lyon, al doilea pentru echipa din Ghencea din aceasta editie a Ligii Campionilor. Ca si in urma cu doua saptamani, ina
Un sondaj realizat pe site-ul oficial al UEFA o da pe Steaua drept favorita certa la castigarea meciului de marti cu Olympique Lyon, al doilea pentru echipa din Ghencea din aceasta editie a Ligii Campionilor.


Ca si in urma cu doua saptamani, inaintea partidei din deplasare cu Dinamo Kiev, ros-albastrii sunt considerati a porni cu prima sansa. Mai mult, procentajul este zdrobitor in favoarea Stelei, vazuta ca principala favorita de 84% din participantii la sondaj, in timp ce doar 16% au mizat pe campioana Frantei. ""Steaua, in fata unui test serios"" e titlul articolului de pe site-ul UEFA care prefateaza meciul de marti. ""Au trecut 10 ani de cand Steaua a jucat ultima oara in Liga Campionilor si, dupa prima etapa, se pare ca a meritat asteptarea. Steaua a avut un start de vis, 4-1 la Kiev. Nivelul asteptarilor a crescut in vederea meciului cu Lyon"", a scris sursa citata.
PRECEDENTE. Site-ul UEFA mai noteaza ca Lyon a intalnit o singura data o formatie din Romania in competitiile europene, in editia 1997 a Cupei Intertoto, cand a invins cu 2-1 pe Rapid. Antrenorul Gerard Houllier a mai intalnit Steaua in editia 2003/2004 a Cupei UEFA. Atunci, Liverpool, cu Houllier pe banca, ii elimina pe ros-albastri in turul doi, dupa 1-1 la Bucuresti si 1-0 pe ""Anfield Road"".
RONALDO. Cotidianul spaniol El Mundo Deportivo a scris ieri ca Ronaldo va putea juca din nou pentru Real Madrid in meciul cu Steaua, care va avea loc la 17 octombrie, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. ""Ronaldo va pierde meciurile cu Betis Sevilla si cu Athletic Bilbao, din campionat, si pe cel cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor. El ar putea juca primele minute cu Getafe si la Bucuresti, cu Steaua, cu cinci zile inainte de derby-ul cu Barcelona"", a notat publicatia spaniola.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.