Un tanar care a fost surprins, in noaptea de luni spre marti, furand dintr-un tir, a fost impuscat de un politist de la Sectia 5, decedand la spital. In jurul orei 03.00, Adrian C., in varsta de 22 de ani, a fost surprins de politisti in timp ce fura
Un tanar care a fost surprins, in noaptea de luni spre marti, furand dintr-un tir, a fost impuscat de un politist de la Sectia 5, decedand la spital. In jurul orei 03.00, Adrian C., in varsta de 22 de ani, a fost surprins de politisti in timp ce fura cu un amic de-al sau dintr-un tir, parcat pe strada Hulubita, din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta conducea o Dacie papuc, iar marfa furata o transfera din tir in masina sa. La vederea oamenilor legii, cei doi tineri s-au speriat. Unul dintre ei a luat-o la fuga, iar Adrian s-a urcat la volanul Daciei papuc, fiind urmarit de politisti. La un moment dat, la intersectia soseaua Chitila cu strada Rozelor - zona excavata ca urmare a lucrarilor de amenajare a liniei de tramvai, masina acestuia a cazut intr-o groapa. Tanarul a abandonat Dacia si a luat-o la fuga. Unul dintre politisti a plecat in urmarirea lui. Politistul l-a somat de trei ori, iar a patra oara a tras. "Unul dintre politisti a pornit in urmarirea acestuia pe o distanta de circa patru sute de metri si a efectuat somatiile prevazute de lege, dupa care a folosit armamentul din dotare, efectuand trei focuri de avertisment in plan vertical, iar pe cel de-al patrulea inspre persoana urmarita, care incerca sa dispara escaladand un gard, dupa ce patrunsese intr-o curte", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Tanarul a fost ranit la gat, iar politistii l-au urcat in masina lor si l-au dus urgent la spital, insa din cauza ranii acesta a decedat. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca hotul era cunoscut cu antecedente penale. Totodata, oamenii legii au constatat ca autoturismul cu care acesta s-a deplasat fusese furat de pe raza Sectorului 6 in cursul aceleeasi nopti. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.