Parasit de sotie si cu 30.000 euro mai putin in cont, un afacerist din Suceava, Daniel Prisacariu, o acuza pe sotia sa, Daniela Jeleanu, ca a sustras documente secrete de la Directia de Finante Iasi. Politia a demarat o ancheta pentru a verifica acuz
Parasit de sotie si cu 30.000 euro mai putin in cont, un afacerist din Suceava, Daniel Prisacariu, o acuza pe sotia sa, Daniela Jeleanu, ca a sustras documente secrete de la Directia de Finante Iasi. Politia a demarat o ancheta pentru a verifica acuzatiile. "Anchetatorii au luat legatura cu doamna director Onofrei, insa s-a constatat ca nu a fost sustrasa nici o informatie de la Directia de Finante. Incepand de ieri (luni n.r.), Daniela Jeleanu si-a inaintat demisia din functie, demisie care a fost acceptata de conducerea institutiei", a afirmat, ieri, Maria Taran, purtatorul de cuvant al Directiei de Finante Iasi. Din informatiile detinute, relatia dintre Daniel Prisacariu si Daniela Viorica Jeleanu a inceput in luna februarie. Cei doi au dialogat aproximativ doua luni pe Internet, dupa care s-au si intalnit. Au facut cununia civila pe 24 iunie 2006, iar cununia religioasa si nunta a fost facuta recent, pe 1 iulie. Cum Daniela, in varsta de 33 de ani, lucra la Directia Generala a Finantelor Publice Iasi, cei doi soti se vedeau mai mult la sfarsiturile de saptamana. In urma cu aproximativ doua saptamani, sotii Prisacariu au hotarat de comun acord sa cumpere un apartament in Iasi pe care ulterior sa-l inchirieze. Banii, 30.000 de euro, i-a dat sotul. Si cum tranzactia nu s-a putut incheia in timp ce acesta se afla la Iasi, au ramas la sotie. Aceasta a tergiversat cumpararea locuintei din diferite motive, iar sambata urma sa ajunga la sotul ei. A trimis doar doua mesaje. De vineri dupa-amiaza nimeni nu mai stie nimic de ea, dar nici de medicul Yusseff Domur, de 52 de ani, cel cu care se pare ca a plecat in Iordania. Daniel Prisacariu a depus mai multe plangeri la Inspectoratul General al Politiei si la parchetele iesene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.