Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca arbitrajele slabe din Liga I sunt cauzate de lipsa de valoare a arbitrilor si nu de faptul ca acestia au intentia de a fura. Dragomir a recunoscut ca s-au comis mari greseli de arbitraj si a prec
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca arbitrajele slabe din Liga I sunt cauzate de lipsa de valoare a arbitrilor si nu de faptul ca acestia au intentia de a fura. Dragomir a recunoscut ca s-au comis mari greseli de arbitraj si a precizat ca in Romania sunt numai 4-5 arbitri de valoare. "Arbitrajele nu sunt hoate ca alta data, nu au valoare. Avem numai 4-5 arbitri cu valoare in toata tara. Solutia ar fi promovarea in masa a arbitrilor, apoi triati si cine ramane, ramane, cine nu, nu!", a spus Dragomir. Seful LPF spune ca nu are nici o putere asupra acestui sector si ii acuza pe arbitri cum ii acuza si presedintii de cluburi: "Luam atitudine, ce putem face mai mult? Sa-i luam la bataie pe arbitri?". Seful ligii considera exagerate solicitarile unor conducatori de cluburi ca presedintele CCA, Gheorghe Constantin, sa fie demis. "De ce sa-i ceara demisia, ii invata el sa arbitreze gresit? Aceasta este valoarea! De ani de zile nu se promoveaza valori. Acum incercam sa facem curatenie in arbitraj", a afirmat Dragomir. Acesta a mai spus ca si pe vremea fostului presedinte al CCA, Ion Craciunescu, erau probleme de acest gen, dar acesta stia sa ia apararea arbitrilor. Dragomir este de parere ca Rapid nu are dreptul sa se planga de arbitraje, deoarece a fost de multe ori favorizata. "Rapid nu are dreptul sa protesteze, altii da! Rapid a fost de multe ori favorizat in sezoanele trecute. Dupa parerea mea, a fost si ajutat, a fost si dezavantajat", a precizat Dragomir. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.