Contele Szembeck si d-l Ahmed Pasa au parasit Romania
Contele Szembeck, seful misiunei polone la Bucuresti, care s'a aflat pentru cateva zile in Romania, a parasit Romania, din gara Sinaia cu Orient - Expresul. Deasemeni a mai plecat cu
Contele Szembeck si d-l Ahmed Pasa au parasit Romania
Contele Szembeck, seful misiunei polone la Bucuresti, care s'a aflat pentru cateva zile in Romania, a parasit Romania, din gara Sinaia cu Orient - Expresul. Deasemeni a mai plecat cu Orient Expresul spre Berlin si d-l Ahmed Pasa, trimisul extraordinar al Egiptului in Romania. Distinsii oaspeti au fost invitati ai ministrului nostru de externe, N.P. Comnen, pentru a discuta noile aspecte ale vietii politice din regiune.
Au inceput lucrarile pentru concentrarea claselor
1928 - 1929 in vederea manevrelor regale
Pentru manevrele regale din toamna acestui an, pe baza inaltului Decret Regal aparut in Monitorul Oficial acum cateva zile, au inceput lucrarile la Marele Stat Major inca de acum cateva zile. Dupa cum am anuntat vor fi concentrate clasele anului 1928 si 1929.
Decernarea premiilor pentru cupa "Mircea Cantacuzino" are loc Duminica
Sambata, oficiindu-se slujba de pomenire pentru odihna sufletului M.S. Reginei Maria, festivitatea decernarii premiilor castigatorilor concursului aviatic pentru cupa "Mircea Cantacuzino", care trebuia sa aiba loc saptamana trecuta, va avea loc Duminica 24 septembrie a.c.
Festivitatile vor avea loc la Aeroclubul Regal al Romaniei la orele 11 dimineata. La festivitate va participa d-l general Paul Teodorescu, ministrul aerului si marinei si conducatorii aviatiei noastre. Vor fi prezenti sefii misiunilor diplomatice acreditate in Romania.
ZIUA, 20 septembrie 1938


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.