Aparatorul dinamovist nu a fost oprit in lot pentru meciul cu Steaua, baietelul sau, in varsta de 2 ani, suferind ieri o interventie chirurgicala la Spitalul Bagdasar-Arseni. Operatia a inceput la ora 11:30 si s-a incheiat cu succes, in jurul or

Aparatorul dinamovist nu a fost oprit in lot pentru meciul cu Steaua, baietelul sau, in varsta de 2 ani, suferind ieri o interventie chirurgicala la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Operatia a inceput la ora 11:30 si s-a incheiat cu succes, in jurul orei 15:00. Baietelul lui Pascovici va ramane internat, insa medicul Vlad Ciurea, care s-a ocupat de el, este optimist in privinta sanatatii sale.
TRISTETE. Cu trei zile inaintea derby-ului cu Steaua, Pascovici a aflat de la sotia sa, Adina, ca baietelul lor sufera de o tumoare pe creier. ""Sotia mea m-a anuntat de aceasta nenorocire. Am fost cu baietelul la doctor, pentru ca nu se simtea bine. La inceput nu a vrut sa imi spuna diagnosticul, pentru a nu fi afectat inaintea meciului cu Steaua. Dar, dupa a doua runda de analize, mi-a spus. Este vorba de o tumoare pe creier, care creste foarte rapid"", a declarat trist aparatorul dinamovist. Ieri, in jurul pranzului, baietelul de 2 ani al lui Cosmin Pascovici a fost operat la Spitalul Bagdasar-Arseni de o echipa condusa de doctorul Vlad Ciurea. ""Acum sunt langa fiul meu. Altceva nu mai conteaza"", a mai adaugat fostul constantean.
OPTIMIST. Dupa ce a aflat de problemele prin care trece fotbalistul, presedintele ""cainilor"", Nicolae Badea, a precizat: ""Stiam de problema lui Cosmin. Parca ne-a lovit un trasnet pe toti. Suntem alaturi de el, atat conducerea, cat si jucatorii. Cel mai important este ca micutul sa treaca cu bine peste aceasta cumpana"". Capitanul ros-albilor, Ionel Danciulescu, isi incurajeaza colegul: ""Pe toti ne-a luat prin surprindere, insa in aceste momente Cosmin trebuie sa aiba un caracter tare. Noi vom fi alaturi de el. Cand am spus ca Dinamo este o familie, nu am exagerat cu nimic"". Jucatorii de la Dinamo au jucat in derby-ul de aseara, cu Steaua, cu gandul la colegul lor Pascovici.

LIGA 1 - ETAPA A 8-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.