Marius Croitoru (foto, in alb), Cristi Haisan si Petar Jovanovic au revenit ieri la FC Vaslui, dupa ce au parasit echipa imediat dupa infrangerea suferita pe teren propriu, scor 1-2 cu Dinamo, in etapa a 7-a a Ligii I. Cei trei fotbalisti au solicita
Marius Croitoru (foto, in alb), Cristi Haisan si Petar Jovanovic au revenit ieri la FC Vaslui, dupa ce au parasit echipa imediat dupa infrangerea suferita pe teren propriu, scor 1-2 cu Dinamo, in etapa a 7-a a Ligii I. Cei trei fotbalisti au solicitat teren de antrenament conform Statutului Jucatorului Profesionist, iar conducerea clubului le-a pus la dispozitie Stadionul "Municipal". Croitoru, Haisan si Jovanovic au efectuat pregatire fizica cu Viorel Tonea, seful centrului de copii si juniori al clubului vasluian. Marius Croitoru a spus ca a plecat in urma unei dispute verbale cu o persoana, dar nu a dorit sa-i dea numele. "Nu am dezerat asa cum s-a zis, iar martori imi sunt toti colegii. Dupa meci, la vestiare, am avut o disputa verbala cu cineva si mi s-a transmis ca pot sa plec, lucru pe care l-am si facut. Cand am venit la echipa, in returul trecut, echipa era pe ultimul loc cu sase puncte, dar am ales sa joc aici, desi am avut mai multe oferte. Am muncit mult si am plecat de jos ca sa-mi fac un nume si o cariera si nu pot sa accept astfel de lucruri indiferent de la cine vin, fie el finantator sau presedinte. Indiferent cati bani ai, nu ai dreptul sa injuri si sa ameninti cu bataia", a afirmat Croitoru. Prezent la meciul de duminica, fostul actionar principal al clubului, Adrian Porumboiu, l-a acuzat pe Croitoru ca nu si-a aparat corect sansele in partida cu Dinamo. "Croitoru trebuia sa imbrace tricoul rosu, pentru ca ii venea mult mai bine, se mula pe el", a spus Porumboiu. Capitanul vasluienilor a tinut sa precizeze ca va sustine o conferinta de presa joi, dupa meciul de la Bistrita, in care va face mai multe dezvaluiri in prezenta conducerii clubului. Legat de viitorul sau, Croitoru a spus ca nu stie deocamdata ce va face, dar a afirmat ca nu poate sa lucreze cu un om care abia asteapta orice greseala ca sa-l faca vanzator. "Probabil cei din conducerea clubului au fost obisnuiti cu astfel de oameni, dar eu garantez ca nu am fost si nu voi fi niciodata tradator", a declarat Croitoru. La randul sau, portarul Cristi Haisan a spus ca a plecat dupa meciul cu Dinamo din motive personale. "Fiul meu este bolnav de doua saptamani, iar eu sunt mereu in cantonament si nu m-am putut interesa de sanatatea lui. Dupa meci am dat o fuga acasa sa-mi vad sotia si copilul", a declarat Haisan. Cel de-al treilea jucator fugit de la FC Vaslui, Petar Jovanovic, a refuzat sa faca vreo declatie. El a lasat sa se inteleaga ca unul dintre motivele pentru care a plecat ar fi cantonamentele si programul infernal impus de antrenorul Gheorghe Multescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.