CCA a decis ieri ca intalnirea de azi, din Stefan cel Mare, sa fie arbitrata de o brigada formata din Sorin Corpodean, ajutat de asistentii Adrian Vidan si Milos Nagy si de rezerva Alexandru Deaconu. Gheorghe Constantin, seful CCA, a anuntat inca de
CCA a decis ieri ca intalnirea de azi, din Stefan cel Mare, sa fie arbitrata de o brigada formata din Sorin Corpodean, ajutat de asistentii Adrian Vidan si Milos Nagy si de rezerva Alexandru Deaconu. Gheorghe Constantin, seful CCA, a anuntat inca de luni ca ar fi vrut sa aduca o brigada straina la acest derby, dupa ce Marian Salomir a "comis-o" la intalnirea Steaua-Rapid, de duminica, insa nu a existat timpul necesar pentru a face demersuri catre omologii sai din alte tari. Corpodean a arbitrat ultima data un meci intre Dinamo si Steaua in martie 2004, tot pe terenul "cainilor", care s-au impus cu 2-1 dupa un gol extrem de controversat, marcat in minutul 90+3 de Grigorie, la o lovitura executata de Florentin Petre, stelistii contestand ca ultimul a batut fara ca arbitrul sa fluiere. Totusi, seful CCA s-a declarat convins ca centralul intalnirii de astazi se va descurca onorabil, in conditiile in care se pregateste sa arbitreze partida Franta - Insulele Faroe, pe 11 octombrie, in preliminariile Euro 2008. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.