Baneasa Investments a anuntat inceperea lucrarilor la cel mai mare parc de afaceri din Bucuresti si din toata tara. Baneasa Business & Technology Park va cuprinde 11 cladiri, cu o suprafata de 160.000 de metri, si va oferi cele mai moderne fi
Baneasa Investments a anuntat inceperea lucrarilor la cel mai mare parc de afaceri din Bucuresti si din toata tara.

Baneasa Business & Technology Park va cuprinde 11 cladiri, cu o suprafata de 160.000 de metri, si va oferi cele mai moderne finisaje si utilitati din categoria clasei A+. Primele doua imobile vor fi livrate in luna septembrie 2007. Intregul parc va fi gata in cinci ani. ""Suntem deja in negocieri pentru inchirierea a 14.000 de metri patrati din cele doua imobile si speram ca pana la finalizarea lucrarilor sa fie inchiriata intreaga suprafata. Chiria medie este de 17 euro pe metru patrat, nivel similar cu cel al pietei"", a declarat Nicoleta Radu, office leasing manager al BB&TP. Parcul tehnologic si de afaceri Baneasa face parte din cel mai amplu proiect romanesc care se realizeaza in partea de nord a Bucurestiului, pe un teren cu o suprafata de 221 de hectare. Aici se afla in constructie 3.000 de apartamente, case individuale sau colective, un mall si sunt dati deja in functiune 200.000 de metri patrati de spatii comerciale. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.