Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a emis ieri un comunicat de presa pentru a se arata suparat ca ""in cazul Monei Musca s-a putut afla in cinci minute"" verdictul CNSAS, iar in cazul sau, ""timp de 15 zile, «sursele»
Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a emis ieri un comunicat de presa pentru a se arata suparat ca ""in cazul Monei Musca
s-a putut afla in cinci minute"" verdictul CNSAS, iar in cazul sau, ""timp de 15 zile, «sursele» nu au functionat deloc pentru a transmite ca nu a facut politie politica.

Sunt absolut convins ca in interiorul CNSAS s-au exercitat presiuni, din moment ce decizia in privinta mea a avut nevoie de 15 zile pentru a-mi fi comunicata, desi am solicitat zilnic sa-mi fie remisa. Este o chestiune care imi ridica semne de intrebare asupra seriozitatii cu care functioneaza CNSAS"", se lamenteaza Radulescu, in contextul in care CNSAS este de fapt suspectat de participantii la dezbaterile din media ca l-ar fi scos nevinovat.
DECONSPIRAT. Cristian Radulescu a fost ""deconspirat"" ca a colaborat cu Securitatea chiar de reprezentantul PD in CNSAS, Corneliu Turianu. Intr-un interviu acordat Jurnalului National, acesta a dezvaluit ca Radulescu are angajament semnat cu Securitatea de cand era student si a fost plasat intr-o camera cu un student arab, dand de inteles ca actualul deputat ar fi luat si bani pentru ""prestatia sa"". ""E un angajament scris. Iar cand faci angajamente de genul asta, te implici in activitatea respectiva. Daca mai ai ghinionul sa iei si bani inseamna ca esti implicat rau de tot. Numai ca aici s-a rupt aceasta relatie in momentul in care acel cetatean strain, terminand studiile, a parasit tara"", a declarat Turianu. Potrivit acestuia, colegii de camera ai studentilor straini erau ""selectati"", pentru ca aceia ""care supravegheau puneau un om care poate sa le serveasca un interes"". Presedintele PD, Emil Boc, i-a recomandat lui Radulescu inca de acum doua saptamani sa isi faca public dosarul, pentru a elimina orice suspiciune. Drept raspuns, Radulescu nu a mai venit la sedinta conducerii PD. Nu si-a publicat dosarul. A facut ieri public verdictul CNSAS.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.