La 28 octombrie, bucurestenii vor face cunostinta cu doua dintre trupele underground londoneze, cele mai in voga la aceasta ora. Intalnirea va avea loc la Amsterdam White House Cafe & Terrace. Pe langa interpreti si grupuri de renume din

La 28 octombrie, bucurestenii vor face cunostinta cu doua dintre trupele
underground londoneze,
cele mai in voga la aceasta ora. Intalnirea va avea loc la
Amsterdam White House Cafe & Terrace.

Pe langa interpreti si grupuri de renume din showbiz-ul international, compania Emag!c Entertainment propune si artisti in ascensiune, posibile viitoare staruri. Iata ce spune Laura Coroianu, Managing Partner la Emag!c, despre show-ul din octombrie: ""Va fi un spectacol exclusivist, dedicat uneia dintre cele mai dinamice si prolifice scene muzicale din lume, scena underground londoneza... In cadrul minifestului UnderLondon vor concerta doua dintre cele mai in voga trupe din zona alternativ-rock britanica, Noblesse Oblige si Tetine... Cand am demarat aceasta activitate, scopul nostru a fost sa introducem Romania in circuitul marilor turnee internationale. Si se pare ca am reusit, am adus artisti de prima clasa la onorarii adecvate zonei est-europene, iar managerii si agentii privesc acum Romania ca pe un punct de atractie in agenda lor concertistica, cu un public primitor"".
LOCURI LIMITATE. Pentru concertele de la Amsterdam White House (fosta Cina) sunt disponibile doar 1.000 de bilete, acestea costa 35 RON si se gasesc pe site-ul www.myticket.ro si in reteaua Diverta din Capitala. Grupul Tetine a fost format in 1995 in Sao Paulo, Brazilia, de Eliete Mejorado si Bruno Verner. Dupa cinci ani si trei albume (editate la propria casa, High School Records), trupa s-a stabilit in Marea Britanie, unde a inceput lucrul la un proiect de muzica electronica, intitulat ""Samba de Monalisa"", alaturi de artista franceza Sophie Calle. In ultimii ani, Tetine are o cota in continua crestere si numeroase concerte in Europa, SUA si Brazilia.

MINIFEST


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.