Dintre cei trei tineri romani raniti saptamana trecuta in atacul armat de la colegiul Dawson, din Montreal, doi sunt fratii Mihai R. (19 ani), si Catalin R. (18 ani), al treilea fiind Silviu. "Atacatorul a deschis mai intai focul in exterior; mi-am s
Dintre cei trei tineri romani raniti saptamana trecuta in atacul armat de la colegiul Dawson, din Montreal, doi sunt fratii Mihai R. (19 ani), si Catalin R. (18 ani), al treilea fiind Silviu. "Atacatorul a deschis mai intai focul in exterior; mi-am strans picioarele la piept in momentul in care am auzit primele focuri de arma. Barbatul s-a intors cu fata spre mine, apoi m-a ochit. Am alergat incercand sa ma ascund in spatele unui tufis, impreuna cu un alt tanar. Am ramas acolo un timp, apoi am fugit spre statia de metrou"- povesteste Mihai, intr-un interviu acordat cotidianului La Presse. La inceput, Mihai nu si-a dat seama ca era ranit si nu simtea nici o durere. Apoi a observat ca avea blugii plini de sange si nu isi mai simtea picioarele. A stat ascuns in spatele unui zid, pana cand agentul de la metrou a chemat o ambulanta. Transportat la spital, el a fost externat a doua zi, in timp ce Catalin, supus unei interventii chirurgicale, a ramas, pana vineri, la reanimare, fiind, apoi, transferat la terapie intensiva. Mihai, angajat in reteaua de distributie a ziarului La Presse, a afirmat ca nu se simte traumatizat, nu are probleme cu somnul si nici nu a apelat la un psiholog. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.