Incheiat nedecis, primul derby al campionatului si-a respectat firma. Remiza avantajeaza pe Dinamo, care si-a marit la patru puncte avansul fata de Steaua. Dupa incheierea confruntarii, stelistii au parut oarecum multumiti cu rezultatul, in cond

Incheiat nedecis, primul derby al campionatului si-a respectat firma. Remiza avantajeaza pe Dinamo, care si-a marit la patru puncte avansul fata de Steaua.

Dupa incheierea confruntarii, stelistii au parut oarecum multumiti cu rezultatul, in conditiile in care au jucat peste 60 de minute in inferioritate numerica, in vreme ce rapidistii au contestat arbitrajul si considerau ca ar fi meritat victoria.
APRECIERI. ""Am avut un inceput prost, am fost lipsiti de concentrare, am facut multe greseli, dar eliminarea lui Nesu ne-a trezit. Jucand in zece oameni o ora am avut mai multa consistenta in joc. Jucatorii au facut fata si fizic, au fost formidabili si au compensat lipsa unui coechipier. A fost un meci peste media campionatului, extrem de spectaculos. Ei nu au stiut sa profite de avantajul omului in plus si cred ca am meritat sa egalam, avand in vedere maniera de joc si daruirea noastra. Jucatorii mei au alergat de doua ori mai mult in zece oameni. Sunt suparat pe toata echipa pentru primele 30 de minute"", a spus antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu. In vederea derby-ului de miercuri cu Dinamo, ros-albastrii nu vor putea miza pe suspendatii Nesu si Lovin.
ACUZE. In replica, Razvan Lucescu a declarat: ""Dupa desfasurarea jocului, Rapid ar fi meritat trei puncte. In superioritate numerica nu am avut prospetime, nu am reusit sa tinem de minge. Am ratat si apoi ne-a fost teama sa nu fim egalati. Eu am vazut un penalty in prima repriza si un al doilea cartonas la Lovin"". Ieri, pe site-ul oficial al giulestenilor, acestia acuza ca Steaua a fost ajutata din nou de arbitri. ""In doar 37 de minute trei mari greseli de arbitraj au ajutat echipa lui Olaroiu sa depaseasca o perioada mai mult decat critica, in care incasase un gol si pierduse deja un om"", apreciaza sursa citata. In nota sa obisnuita din ultima vreme, patronul Rapidului, George Copos, si-a ironizat iar echipa. ""Trebuie sa recunosc ca Steaua a jucat mai bine in zece oameni decat Rapidul in unsprezece. Este concluzia mea"", a spus Copos.

RAZBOI MARIAN IANCU - MIHAI STOICA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.