FC Snagov a reusit sa dea marea lovitura in etapa de sambata a Ligii a II-a, remizand acasa, scor 1-1, cu Sportul Studentesc, in etapa a 7-a. FC Snagov nu avea nici un punct inaintea acestei etape, insa trupa antrenata de Jean Vladoiu (foto dreapta)
FC Snagov a reusit sa dea marea lovitura in etapa de sambata a Ligii a II-a, remizand acasa, scor 1-1, cu Sportul Studentesc, in etapa a 7-a. FC Snagov nu avea nici un punct inaintea acestei etape, insa trupa antrenata de Jean Vladoiu (foto dreapta) a reusit sa-i surprinda tocmai pe "studenti', principalii favoriti la promovare din Seria I. "Felicit echipa pentru acest punct. Sper ca rezultatul din partida cu Sportul sa reprezinte un nou inceput pentru FC Snagov. Va fi greu in continuare, mai ales ca avem doar un punct in clasament, dar trebuie sa luptam", a spus Vladoiu. De partea cealalta, vedetele de la Sportul au parasit terenul cu capetele plecate, "studentii" nereusind sa urce decat pe locul 7, in conditiile in care au un meci mai putin disputat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.