Alin Simota, patronul Jiului, a declarat dupa ce echipa sa a pierdut meciul de la Petrosani cu Otelul, scor 1-2, ca ii va amenda pe jucatori. "S-au invatat doar cu adunarea cand este vorba de bani, acum vor trece si la scadere", a spus Simota. La ran
Alin Simota, patronul Jiului, a declarat dupa ce echipa sa a pierdut meciul de la Petrosani cu Otelul, scor 1-2, ca ii va amenda pe jucatori. "S-au invatat doar cu adunarea cand este vorba de bani, acum vor trece si la scadere", a spus Simota. La randul sau, antrenorul Jiului, Florin Marin, s-a declarat dezamagit de rezultatul din meciul cu Otelul. "Am inceput bine jocul, dar am gresit prea mult in aparare si nu am reusit sa blocam atacurile pe benzi ale galatenilor. Am dominat repriza a doua, am avut sansa sa revenim, dar am ratat cateva ocazii bune de gol", a spus Florin Marin. In schimb, antrenorul Otelului, Petre Grigoras, a declarat ca inceputul slab de campionat al echipei sale a fost o intamplare. "Nu intentionam sa urcam pe podium, pentru ca nu avem inca valoare, dar putem sta pe locul patru cateva zile. A fost o intamplare inceputul slab de campionat si vrem sa o tinem tot asa si in meciurile cu Steaua si Dinamo, pentru a speria granzii campionatului si a-i face sa joace si mai bine in cupele europene", a declarat Grigoras, care a opinat ca golul inscris de Jiul in minutul 2 a fost marcat in urma unui fault la portar. Otelul este la a patra victorie consecutiva in Liga I, dupa ce a pierdut primele trei meciuri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.