GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 4-a * SERGIU RADU (foto) si VLAD MUNTEANU au marcat golurile lui Energie Cottbus, 2-0 acasa cu FSV Mainz. Radu a fost integralist si a deschis scorul in minutul 49, iar Munteanu, titular si schimbat de Gunkel in minutu
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 4-a * SERGIU RADU (foto) si VLAD MUNTEANU au marcat golurile lui Energie Cottbus, 2-0 acasa cu FSV Mainz. Radu a fost integralist si a deschis scorul in minutul 49, iar Munteanu, titular si schimbat de Gunkel in minutul 80, a stabilit scorul final in minutul 61 * LAURENTIU REGHECAMPF a deschis scorul pentru Alemannia Aachen, 4-2 acasa cu Borussia Monchengladbach. Reghecampf a fost titular, a marcat din penalty, in minutul 7 si a fost schimbat de Lehmann in minutul 83.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 6-a * FLORIN BRATU a fost integralist pentru Valenciennes, 1-0 pe teren propriu cu FC Nantes. La oaspeti, CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 51, in locul lui Julio Rossi.
TURCIA, Super Lig, etapa a 6-a * DANIEL PANCU a marcat golul lui Bursaspor, 2-3 in deplasare cu Antalyaspor. Pancu a fost titular, a deschis scorul in minutul 15 si a fost schimbat de Ibrahim in minutul 59. Tot la Bursaspor, CORNEL FRASINEANU a fost titular, dar i-a lasat locul lui Egemen in minutul 63. Frasineanu a pasat decisiv la al doilea gol al echipei sale, care a condus cu 2-0 in minutul 25.
ITALIA, Serie B, etapa a 2-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 2-1 acasa cu Napoli. Patrascu a creat faza din care echipa sa a marcat golul victoriei.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 20-a * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 1-1 in deplasare cu Luci-Energhia Vladivostok. Stoica a primit un cartonas galben in minutul 8 * GEORGE FLORESCU a jucat toate minutele pentru Torpedo Moscova, 0-2 acasa cu Rostelmas Rostov/Don. De la Torpedo a lipsit CRISTIAN DANCIA * ADRIAN GEORGE IORDACHE a lipsit de la Sinik Iaroslav, 0-0 acasa cu Saturn.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 4-a * COSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru PAOK Salonik in meciul pe care echipa sa, antrenata de ILIE DUMITRESCU, l-a castigat acasa, scor 1-0 cu Ergotelis.
ELVETIA, Challange league, etapa a 7-a * CRISTIAN TODEA (integralist, avertizat cu "galben" in minutul 43) si CRISTIAN IANU (titular, schimbat in minutul 90 de Cereghetti) au jucat pentru AC Bellinzona, 1-0 acasa cu Yverdon. De la Bellinzona a lipsit ADRIAN PIT, accidentat.
UNGARIA, NB-I, etapa a 6-a * MIKLOS BELENYESI a marcat un gol pentru Paks, 2-1 acasa cu Diosgyor. Belenyesi a fost titular, a inscris in minutul 19 si a fost schimbat de Buzas in minutul 74. La Diosgyor, CIPRIAN BINDER a fost titular, dar i-a lasat locul lui Kerenyi din minutul 70 * SORIN BOTIS a fost integralist pentru Zalaegerszeg, 3-0 acasa cu Reac.
UCRAINA, UPL, etapa a 6-a * CATALIN LICHIOIU a fost titular pentru Vorskla Poltava, 2-1 in deplasare cu Karpati Lvov. Lichioiu a fost schimbat in minutul 50 de Kondratiuk.
CIPRU, Premier League, etapa a 4-a * Omonia Nicosia, echipa antrenata de IOAN ANDONE si STEFAN STOICA, a castigat in deplasare, scor 5-0 cu Aris Limassol. Pentru Omonia, DANIEL BALAN a fost integralist, in timp ce, pentru Aris, ADRIAN MIHALCEA a jucat toate minutele, iar MIHAI STERE, titular, a fost schimbat in minutul 56
l Apollon Limassol, cu BOGDAN ANDONE integralist, a invins, in deplasare, cu 3-2, pe Agia Napa * DANIEL FLOREA a jucat toate minutele pentru Apoel Nicosia * MUGUR BOLOHAN a fost titular la Nea Salamina, 3-1 acasa cu AEP Paphos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.