Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri in sedinta BPN a partidului ca nu mai recunoaste targul facut in luna mai de Viorel Hrebenciuc cu democratii si il va propune ca membru in Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pe cantautorul Victor So
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri in sedinta BPN a partidului ca nu mai recunoaste targul facut in luna mai de Viorel Hrebenciuc cu democratii si il va propune ca membru in Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pe cantautorul Victor Socaciu, sustin surse social-democrate.

Acum patru luni, in urma negocierilor dintre partidele parlamentare pentru impartirea unor posturi in cinci institutii publice, PD nu a obtinut nici un loc in CNA. Ca urmare, Hrebenciuc le-a oferit democratilor un post in CNA la schimb cu Avocatul Poporului, care in mod normal revenea PD. Conducerea democrata a fost de acord, iar Avocatul Poporului a fost numit in functie de PSD, urmand ca PD sa obtina efectiv locul in CNA in urma validarii in Parlament a noi membri. Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, dedicata validarii unor noi membri ai CNA, este programata pentru miercuri, 20 septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.