Reprezentantii societatii Extrem Design, firma careia PSD are sa ii plateasca peste trei miliarde de lei vechi, reprezentand contravaloarea unor produse folosite in campania din 2004, au declarat reporterilor ZIUA ca persoana care a negociat contract
Reprezentantii societatii Extrem Design, firma careia PSD are sa ii plateasca peste trei miliarde de lei vechi, reprezentand contravaloarea unor produse folosite in campania din 2004, au declarat reporterilor ZIUA ca persoana care a negociat contractul din partea partidului, pentru caciulite si fulare electorale, a fost sotia lui Mircea Geoana. Desi Mihaela Geoana (foto) a negat acest lucru, oficialii firmei au precizat ca in cursul acestei saptamani vor dovedi ca sotia presedintelui PSD a purtat negocierile pentru cele 46.000 de produse electorale.
Dupa cum se stie, in prezent, conturile PSD sunt blocate intrucat partidul nu a platit cele 3,3 miliarde de lei vechi, bani ce reprezinta contravaloarea caciulitelor si a fularelor furnizate de Extrem Design catre fostul partid de guvernamant in urma contractului incheiat la 1 decembrie 2004. Societatea a cerut poprirea conturilor partidului la inceputul anului 2006. Solicitarea a fost admisa in instanta, astfel ca, in acest moment, conturile PSD sunt blocate.
Partidul Social Democrat a cerut, la randul sau, saptamana trecuta, Tribunalului Bucuresti deblocarea conturilor. Tribunalul a stabilit insa ca dosarul este de competenta Judecatoriei Sectorului 1, aceasta instanta urmand sa se pronunte in perioada urmatoare asupra cerererii formulate de PSD. (D.E.I.)
"N-am nici o implicare in acest subiect"
Sotia presedintelui PSD sustine ca nu are nici o implicare in acest caz si ca nu stie ce firma a produs caciulitele. "Habar n-am de acest lucru! Nu-i treaba mea. Domnul Adrian Nastase are problemele dansului si daca incearca sa distraga atentia... am fi fraieri sa credem. Eu n-am nici o implicare. Stiu doar ca este vorba de multi bani la mijloc. Nu stiu ce firma le-a produs (n.r.-caciulitele de campanie), cine le-a ales sau le-a comandat. Eu nu m-am implicat absolut deloc in campania electorala. Am fost doar de cateva ori prin tara, atunci cand am fost rugata si am ajutat, vorbind cu oameni sau printr-o parere, sau pur si simplu, prin prezenta", ne-a spus Mihaela Geoana. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.