Adrian Mititelu risca o suspendare drastica si o amenda pe masura dupa incidentele grave care au avut loc la Craiova, la finalul partidei Universitatea - Politehnica Iasi, scor 3-3, disputata vineri seara, in etapa a 7-a din Liga I. Astfel, imediat d
Adrian Mititelu risca o suspendare drastica si o amenda pe masura dupa incidentele grave care au avut loc la Craiova, la finalul partidei Universitatea - Politehnica Iasi, scor 3-3, disputata vineri seara, in etapa a 7-a din Liga I. Astfel, imediat dupa meci, Mititelu a intrat in vestiarul arbitrilor, fortand barajul facut de jandarmi, si i-a injurat pe acestia, amenintandu-i ca ii impusca, dupa care a inceput sa-i loveasca! Mititelu a luat geanta arbitrului de rezerva si a aruncat cu ea dupa V. Sandu, pe care l-a amenintat ca va trimite oameni dupa el la Bucuresti sa-l urmareasca, dupa care l-a lovit cu piciorul pe Ed. Ungureanu, care incerca sa aplaneze conflictul. Patronul oltenilor i-a acuzat pe arbitri ca au furat echipa sa la ordinul lui Gheorghe Constantin, presedintele CCA, pe care l-a caracterizat ca fiind "un fost arbitru mediocru". "Doar am aruncat cu o geanta, dar n-am lovit pe nimeni. Eram foarte nervos", a declarat Mititelu, contrazis insa de afirmatiile arbitrilor si observatorilor. "Mititelu dadea cu picioarele! Am vrut sa-l calmez, dar m-a lovit! Este incredibil unde s-a ajuns", a spus Ed. Ungureanu. "L-am placat pe Mititelu pentru a-l salva pe V. Sandu", a spus Vasile Avram, observator de arbitraj la meci, sustinut si de Iosif Urs, observator de joc: "Am notat in rapot toate lucrurile care s-au intamplat la vestiarul arbitrilor". Daca faptele de la Craiova vor fi confirmate la Comisia de Disciplina, Universitatea risca sa joace meciurile de acasa pe teren neutru, intre patru si opt etape, iar Mititelu poate fi suspendat intre sase luni si un an.
Stanga l-a lovit pe A. Ionescu
Razboiul dintre Mititelu si arbitri nu a fost singurul incident al partidei de la Craiova. La finalul partidei, chiar pe gazon, antrenorul-jucator al Universitatii, Ovidiu Stanga, l-a lovit cu capul in fata pe elevul sau Andrei Ionescu, a aruncat cu ghetele in tribune si a parasit terenul in lacrimi. Stanga a plecat direct acasa, fara a mai participa la conferinta de presa, fiind decis sa-si anunte demisia. Desi observatorul de joc, Iosif Urs, a spus ca a notat gestul lui Stanga in raport, fotbalistului nu i-a fost retinuta legitimatia. Stanga risca si el o suspendare mare, mai ales ca acum doua etape, dupa ce l-a calcat pe cap pe dinamovistul Margaritescu, a fost iertat de Comisia de Disciplina. "La cate a facut Stanga pentru Ionescu, cred ca au si uitat incidentul", a spus Mititelu. La randul sau, Ionescu a spus: "A fost doar o cearta. Totul a trecut, nu sunt probleme intre mine si antrenor".
Mititelu contestat dur de fani
Mititelu a fost luat la ochi si de catre fani, care i-au cerut fie sa bage bani la echipa, fie sa plece de la club. Oficialul oltean s-a declarat deranjat de bannerele afisate de galeria Universitatii, prin care fanii au cerut plecarea sa de la echipa ("Mititelu sa faca echipa, primaria stadion", "Nume cu valoare, patron cu ochelari de soare, promisiuni si vorbe goale", "Director neghiob, angajat de un milog", "Vrem investitor, nu ca Mititelu dator", "Datoriile tale, mai mari decat bugetul anual al Primariei"). "Blondul si Postasul, care conduc acel grup, au trait in ultimii ani pe banii mei. Sunt niste nenorociti si daca vor continua, vor fi primii suporteri interzisi de club pe stadion. Si ei au participat la retrogradarea Craiovei, pentru ca sunt usor de manipulat cu o bere si la comanda striga impotriva cuiva", a subliniat Mititelu, care a exclus posibilitatea ca antrenorul-jucator Ovidiu Stanga sa paraseasca echipa din Banie. "Stanga nu va pleca de la Craiova decat peste 25 de ani, odata cu mine. Vom fi ultimii care vom pleca", a afirmat Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.