Nicolae Mitea, mijlocasul roman al lui Ajax Amsterdam, va fi apt de joc peste doua saptamani, dupa ce la jumatatea lunii iulie a suferit o ruptura musculara care l-a facut sa rateze startul sezonului, informeaza site-ul "voetbalcentraal.nl". Desi spe
Nicolae Mitea, mijlocasul roman al lui Ajax Amsterdam, va fi apt de joc peste doua saptamani, dupa ce la jumatatea lunii iulie a suferit o ruptura musculara care l-a facut sa rateze startul sezonului, informeaza site-ul "voetbalcentraal.nl". Desi spera ca in aceasta saptamana sa reintre in programul normal de pregatire al echipei la care evolueaza si George Ogararu, Mitea a continuat sa se antreneze separat. Totusi, in zilele urmatoare se asteapta revenirea internationalului roman la antrenamentele conduse de Henk Ten Cate. Mitea a suferit o accidentare grava la genunchi in iulie 2005, fiind supus unei interventii chirurgicale in urma careia nu a evoluat pentru Ajax decat pe finalul sezonului trecut, in play-off-ul campionatului Olandei. Internationalul roman s-a accidentat din nou in iulie 2006, cand a suferit o ruptura musculara, in timpul unui meci de pregatire. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.