Peste 4.000 de locuri de munca vor fi disponibile la bursa care va fi organizata la 22 septembrie la Bucuresti, conform datelor furnizate de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

Directorul executiv al AMOFM, Dumitru Pelican, a precizat ca pana ieri-dimineata erau anuntate 4.545 de locuri de munca, peste jumatate dintre acestea, 2.308, fiind destinate muncitorilor calificati. Alte 1.065 de posturi vacante vor putea fi ocupate de persoane cu studii medii, iar 14% din total (633), de cele cu studii superioare. Pentru absolventii de studii superioare, cele mai multe posturi oferite sunt de economisti, ingineri, filologi si graficieni, in timp ce persoanele cu studii medii vor putea opta, in principal, pentru posturi precum agenti de paza, casieri, agenti comerciali sau contabili.
Bursa locurilor de munca pentru absolventi va incepe la ora 9:00 si va fi organizata in sala de sport a Colegiului Tehnic ""Petru Poni"", situat pe Bulevardul Timisoara din Bucuresti. In aceeasi zi se vor organiza targuri de joburi in mai multe judete din tara. (Eugenia Mihalcea)