Gheorghe Hagi este de parere ca Steaua poate face o figura frumoasa la revenirea dupa 10 ani in Liga Campionilor. ""Au surprins la debut, in meciul de la Kiev, dar greul abia acum incepe. Urmeaza meciuri foarte dificile, Lyon si Real sunt adversa
Gheorghe Hagi este de parere ca Steaua poate face o figura frumoasa la revenirea dupa 10 ani in Liga Campionilor.

""Au surprins la debut, in meciul de la Kiev, dar greul abia acum incepe. Urmeaza meciuri foarte dificile, Lyon si Real sunt adversari de calibru, dar Steaua a aratat ca are disponibilitati sa surprinda pe oricine. Oricum, in urma acestei experiente, Steaua va deveni si mai puternica"", a spus fostul antrenor al echipei nationale, care este de parere ca Divizia A a inregistrat un progres vizibil in ultimii ani. ""Este o etapa buna a fotbalului romanesc, dar asta nu inseamna ca suntem perfecti. Speram, ne dorim o calificare si cu echipa nationala. E momentul sa mergem din nou la o competitie importanta"", a mai spus Hagi ieri, cu ocazia prezentarii parteneriatului sau cu Vodafone. In urma acestuia, zece clienti ai serviciului de telefonie mobila vor putea urmari alaturi de Hagi un meci din actuala editie a Ligii Campionilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.