Mai multi pesedisti vor sa revolutioneze partidul, trimitandu-i sefului lor Mircea Geoana o scrisoare in care ii cer sa duca reforma pana la capat si sa scape de personajele care aduc prejudicii de imagine PSD. Potrivit unor surse din PSD, prin cei c
Mai multi pesedisti vor sa revolutioneze partidul, trimitandu-i sefului lor Mircea Geoana o scrisoare in care ii cer sa duca reforma pana la capat si sa scape de personajele care aduc prejudicii de imagine PSD. Potrivit unor surse din PSD, prin cei care muncesc din greu la conceperea formei finale a scrisorii, ce va fi citita la Consiliul National al partidului din luna octombrie, se afla vicepresedintele Titus Corlatean, dar si fostul deputat Alexandru Sassu. Aceleasi surse ne-au precizat ca scrisoarea va fi similara cu cea pe care grupul de la Cluj, condus de Ioan Rus, a dorit sa o trimita in vara anului trecut conducerii PSD. La acea data insa, in urma unei intelegeri verbale cu Geoana, reformatorii din PSD au hotarat sa renunte la ideea de a-i trimite sefului PSD scrisoarea, mai ales ca acesta o citise deja in presa. Cat priveste noua scrisoare, grupul de pesedisti ii va cere lui Geoana sa continue reforma in PSD si sa se delimiteze de o serie de membri ai partidului care au probleme de imagine sau in Justitie. Potrivit unor surse din PSD, citate de Rompres, pe "lista neagra" s-ar afla Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc si Marian Oprisan. Aceleasi surse au precizat ca initiatorii scrisorii vor sa obtina, pana la Consiliul National al PSD, semnaturile liderilor de organizatii judetene. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.