Partida dintre Steaua si Rapid din start, de data aceasta,prin prisma oboselii pe care cele doua formatii o acumulasera in meciurile de cupe europene de la mijlocul acestei saptamani, de pe urma carora fiecare din cele amintite jinduia sa profite. Cu
Partida dintre Steaua si Rapid din start, de data aceasta,prin prisma oboselii pe care cele doua formatii o acumulasera in meciurile de cupe europene de la mijlocul acestei saptamani, de pe urma carora fiecare din cele amintite jinduia sa profite. Cum poate era de asteptat, oaspetii din Giulesti au fost mult mai ofensivi si mai motivati, acestia controland cea mai mare parte din prima repriza, pe care au controlat-o cu o dezinvoltura aproape de nebanuit dupa scurgerea etapelor de pana acum. A fost mai intai un sut al lui Buga, urmat la putina vreme de o alta ocazie irosita de Viorel Moldovan.
La mijlocul primei parti avea sa se produca si cea mai controversata faza a intalnirii, in minutul 22, cand stelistul Goian a atins mingea cu mana intr-o actiune ce parea sa fie la indemana rapidistului Buga. In ciuda acestei nedreptati pe care cei de sub Grant au contestat-o vehement, tot acestia aveau sa deschida scorul imediat dupaaceea, dupa un sut al lui Nicolae Grigore in stanga lui Carlos.
Ulterior,in acelasi amintit ragaz de timp s-au mai petrecut doua faze care pareau destinate, cel putin prin aspect, si deznodamantul meciului. A fost vorba mai intai de un gol inscris de Buga, anulat tarziu sub un pretext de ofsaid, apoi eliminarea lui Nesu (43), tot atatea motive pentru a intui la momentul respectiv ca Rapidul mu poate pleca fara rezultatul jinduit de pe terenul recentilor rivali.
Desfasurarea celei de a doau reprize parea sa convearga catre aceeasi concluzie, asta in ciuda diferentei de efectiv dintre cele douagrupari, precum si contraatacurilor mai verticalizate si mai incisive ale "visiniilor", impresie care avea sa fie zadarnicita de un golegalizator al Stelei cu putin inainte de final izbutit de Oprita. Cu toate acestea ultima mare ocazie si, totodata, cea mai mare a meciului, avea sa apartina tot giulestenilor, acestia neimerind de doua ori barele portii lui portughezului Carlos in ultimele secunde ale disputei. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.