Echipa din Stefan cel Mare a inregistrat ieri cea de a saptea victorie consecutiva in campionat, castigand pe terenul celor de la FC Vaslui cu scorul de 2-1, cele doua goluri ale alb-rosiilor fiind inscrise de Ganea (foto) si Danciulescu in minutele
Echipa din Stefan cel Mare a inregistrat ieri cea de a saptea victorie consecutiva in campionat, castigand pe terenul celor de la FC Vaslui cu scorul de 2-1, cele doua goluri ale alb-rosiilor fiind inscrise de Ganea (foto) si Danciulescu in minutele 52 si 71. Victoria "cainilor" nu este insa atat de clara pe cat ar arata-o scorul, formatia din Molova fiind cea care a controlat jocul de-a lungul aproape intregii partide, elevii lui Gigi Multescu ratand la 0-0 cel putin patru mari ocazii de gol, la una dintre acestea, cea a lui V. Frunza, mingea intalnind bara din stanga portii lui Matache. In plus, vasluienii i-au reprosat arbitrului timisorean Tiberiu Lajos neacordarea unei lovituri de la 11 metri la interventia din careu a lui Moti asupra aceluiasi Viorel Frunza. Ca o scuza a jocului foarte slab prestat aseara, antrenorul Mircea Rednic ar putea invoca, alaturi de oboseala de dupa meciul cu grecii de la Xanthi Skoda, si menajarea a trei titulari, printre care golgeterul Claudiu Niculescu. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.