Fostul capitan al nationalei Angliei, David Beckham, a declarat ca este nerabdator sa-i demonstreze selectionerului Steve McClaren ca a gresit atunci cand nu l-a mai convocat la echipa nationala, desi recunoaste ca este posibil sa nu mai fie chemat n
Fostul capitan al nationalei Angliei, David Beckham, a declarat ca este nerabdator sa-i demonstreze selectionerului Steve McClaren ca a gresit atunci cand nu l-a mai convocat la echipa nationala, desi recunoaste ca este posibil sa nu mai fie chemat niciodata la lot. "Nu mi-am anuntat retragerea internationala, deoarece vreau sa mai joc pentru Anglia. Este cea mai mare mandrie la care poate aspira un jucator de fotbal. Acum, ard de nerabdare sa-i demonstrez lui McClaren ca s-a inselat", a declarat Beckahm intr-un interviu acordat publicatiei "Daily Mirror". Jucatorul lui Real Madrid a adaugat ca atunci cand isi doreste ceva, lupta pentru a obtine acel lucru, mentionand ca are 94 de selectii in echipa nationala si ca isi doreste sa ajunga la cota 100. Beckham a recunoscut ca decizia selectionerului de a nu-l mai convoca a fost un adevarat soc pentru el, si a dezvaluit cum i-a dat antrenorul vestea: "Mi-a spus ca Mondialul din Germania a facut <<victime>> si ca eu sunt una dintre acestea. Stiu ca unii au spus ca ar fi trebuit sa ma astept la asta, dar eu am fost luat prin surprindere. Am fost complet socat". Beckham a adaugat: "As minti daca as spune ca nu sunt dezamagit. Este foarte greu sa nu mai joci pentru Anglia, dupa ce ai facut-o timp de zece ani. Nu simt amaraciune, mai degraba sunt dezamagit si ranit". Beckham a recunoscut, de asemenea, ca ar putea sa nu mai fie convocat niciodata in nationala Angliei. "Este posibil. McClaren spune ca usa este deschisa. Nu sunt insa sigur", a mentionat mijlocasul englez. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.