Pugilistul clubului canadian Interbox, Lucian Bute, a reputat a 18-a victorie la profesionisti, dintre care 16 prin KO, dupa ce, sambata dimineata (ora Romaniei), a castigat meciul cu ghanezul James Obede Toney. Intalnirea, care a avut loc in cadrul
Pugilistul clubului canadian Interbox, Lucian Bute, a reputat a 18-a victorie la profesionisti, dintre care 16 prin KO, dupa ce, sambata dimineata (ora Romaniei), a castigat meciul cu ghanezul James Obede Toney. Intalnirea, care a avut loc in cadrul unei gale organizate la Centre Bell din Montreal, in fata a 8000 de spectatori, a fost oprita de catre arbitrul Mike Griffin in runda a opta, cu toate ca partida era programata sa se desfasoare pe durata a 12 runde. Galateanul, care este clasat printre primii cinci pugilisti la categoria supermijlocie, versiunile WBC si WBA, a fost declarat invingator si si-a pastrat astfel centurile continentale NABF, NABA si cea continentala americana WBC puse in joc. Cotidianul "Montreal Gazette" a scris ca pugilistul nostru a demonstrat ca este pregatit sa lupte pentru titlul mondial. "Dupa ce l-am vazut pe Bute in acest meci, putem spune ca este un pugilist complet. Are viteza si putere. Poate lovi cu ambele brate. Apararea sa este superba. Si are acel instinct criminal, atunci cand are o rana provocata in lupta", a notat publicatia citata.
In runda a sasea, Toney a reusit sa-i sparga arcada lui Bute, insa pugilistul roman si-a adjudecat si repriza respectiva. Adversarul sau a inregistrat a doua infrangere la profesionisti, el avand acum un palmares de 18 victorii, din care 16 prin KO, un meci incheiat la egalitate si doua infrangeri. Intr-un alt meci din cadrul galei de la Montreal, Adrian Diaconu (22-0-0, 14 KO) l-a invins pe americanul Olando Rivera
(15-6-2), romanul fiind declarat castigator, in unanimitate, in toate cele zece reprize ale intalnirii. De asemenea, Ion Ionut "Jo Jo" Dan (15-0-0) l-a invins pe argentinianul Jorge Daniel Miranda (20-2), obtinand astfel cea de-a 15 victorie la profesionisti. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.