Meciul dintre Universitatea Craiova si Poli Iasi, disputat in cadrul etapei a 7-a, in Banie, si incheiat cu scorul de 3-3, a fost presarat atat pe gazon, cat si in afara lui cu evenimente socante. BATAIE. Daca antrenorul-jucator, Ovidiu Stanga, si
Meciul dintre Universitatea Craiova si Poli Iasi, disputat in cadrul etapei a 7-a, in Banie, si incheiat cu scorul de 3-3, a fost presarat atat pe gazon, cat si in afara lui cu evenimente socante.

BATAIE. Daca antrenorul-jucator, Ovidiu Stanga, si-a varsat nervii asupra propriilor jucatori, dandu-i o palma lui Dananae si lovindu-l cu capul in figura pe Andrei Ionescu, patronul Adrian Mititelu i-a luat la bataie pe arbitrii intalnirii. Conform unui martor ocular din cadrul jandarmeriei, Mititelu a intrat in cabina arbitrilor, fortand barajul oamenilor de ordine. Acesta, sustine sursa, era negru de suparare si l-a injurat pe ""centralul"" Viorel Sandu, spunandu-i ca este un golan si un vagabond. A amenintat ca-l va impusca si ca-l va urmari prin Bucuresti chiar si doi-trei ani. Enervat la culme, oficialul craiovean a aruncat cu o geanta spre central, dar acesta s-a ferit. Asistentul Eduard Ungureanu a intervenit sa-l ajute pe colegul sau, dar a fost si el bruscat. Observatorul de arbitri Vasile Avram a asistat la toate aceste incidente incercand sa-l opreasca pe Mititelu, dar fara succes, fiind cat pe ce sa fie lovit si el. Directorul executiv al gruparii oltene, Ovidiu Costesin, spune ca daca aceste incidente au avut loc, nu vor fi repercusiuni asupra echipei, ci a persoanei in cauza. ""Conform regulamentelor in vigoare, Stadionul «Ion Oblemenco» nu poate fi suspendat. Daca va fi sa plateasca cineva, acesta va fi domnul Mititelu, care probabil va fi suspendat si amendat"", a declarat oficialul craiovean.
JUDECAT. Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a spus ca Ovidiu Stanga ar trebui judecat ca fotbalist pentru faptul ca l-a lovit pe Andrei Ionescu, pentru ca el nu are inca diploma de antrenor. ""Eu, ca presedinte al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, si colegii mei cerem judecarea lui in calitate de jucator, nu in cea de antrenor. Gestul sau nu ne reprezinta si oricum el nu este antrenor cu diploma"", a declarat Riciu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.