Traian Basescu, Mircea Geoana, Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali au participat ieri la Serbarile Nationale de la Tebea, inchinate comemorarii a 134 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Presedintele Romaniei si fiica sa au fost cele mai vanate p
Traian Basescu, Mircea Geoana, Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali au participat ieri la Serbarile Nationale de la Tebea, inchinate comemorarii a 134 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Presedintele Romaniei si fiica sa au fost cele mai vanate personalitati. Sute de persoane s-au fotografiat cu seful statului si au cerut autografe. Fortele de ordine au fost puse iar in incurcatura de seful statului, care a facut din nou o baie de multime. Si fiica sa Elena a fost asaltata de sute de oameni, cu care s-a pozat si carora le-a dat autografe. Gigi Becali, presedintele PNG, a impartit virsli persoanelor care au venit sa-l vada la cortul partidului. In plus, Becali
s-a urcat pe o masa, de unde a salutat multimea. De remarcat a fost faptul ca Vadim si Becali s-au imbratisat, ingropand astfel ""securea razboiului"".
aplauze. In timpul ceremoniilor de depunere a coroanelor de flori la mormantul lui Avram Iancu, UDMR a primit aplauze la scena deschisa, pentru ca o delegatie a Uniunii a participat la aceasta comemorare. Presedintele Traian Basescu a remarcat de altfel ca, dupa stiinta sa, este pentru prima data cand UDMR depune o coroana de flori la mormantul lui Avram Iancu, cu ocazia comemorarii mortii marelui revolutionar roman. Si Gigi Becali a fost aplaudat, iar din multime s-a auzit: ""Hai Steaua!"", in timp ce presedintele PNG se afla in preajma mormantului lui Avram Iancu. Corneliu Vadim Tudor, Mircea Geoana si Gigi Becali au venit la Tebea cu elicopterele. In timp ce pe pajiste ateriza elicopterul care l-a adus pe presedintele PSD, multimea adunata a strigat: ""Haideti sa plecam, ca e Geoana, nu e Gigi!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.