Din decembrie 2005, de la lansarea albumului ""Iris Maxima"" si pana acum, cu trei-patru concerte pe saptamana, Cristi Minculescu si colegii sai din Nationala de Rock a Romaniei nu au avut nici un moment de respiro. Ieri la pranz, contactat telef
Din decembrie 2005, de la lansarea albumului ""Iris Maxima"" si pana acum, cu trei-patru concerte pe saptamana, Cristi Minculescu si colegii sai din Nationala de Rock a Romaniei nu au avut nici un moment de respiro.

Ieri la pranz, contactat telefonic, Cristi Minculescu era in mijlocul unei repetitii si nu avea timp de discutii, asa ca am schimbat cateva cuvinte cu managerul Cosmin Nicoara. De la el am aflat ca din decembrie trecut si pana astazi cei de la Iris au avut concerte nonstop, in diferite localitati din tara, iar primul din Bucuresti va fi la 23 octombrie la Sala Palatului, impreuna cu prietenii lor de la Uriah Heep.
ANIVERSARE. Spectacolele continua pana la sfarsitul anului, iar vacanta ""candva in ianuarie- februarie viitor"". Dupa care vor incepe pregatirile pentru marea aniversare din vara, Iris 30 de ani, ce va fi marcata de un nou album (intrebare: ""Cu piese noi sau un Best of""?, raspuns: ""Noi vrem cu piese noi""), un mare concert in Capitala si turneu in tara. Dar pana atunci, Iris a filmat recent videoclipul ""Vino pentru totdeauna"", regizat de Florin Botea, al doilea single extras de pe albumul ""Iris Maxima"". Filmarile au avut loc la marginea Bucurestiului (in zona in care ar fi trebuit sa fie Portul Bucuresti), pe vechiul drum Calarasi - Constanta, pe o plaja din apropierea Mangaliei si la Spitalul de Urgenta din Mangalia. Din cauza programului incarcat, pentru videoclip, cei de la Iris nu au avut la dispozitie decat doua zile. Prima a fost si cea mai grea, Cristi & Co fiind nevoiti sa se trezeasca la 3:00 dimineata pentru a fi pregatiti pentru filmare la ora 5:00. A doua a fost mai lejera, protagonistii au inceput treaba dupa ora 10:00, iar filmarile au luat sfarsit pana in miezul noptii. Eroii principali din povestea clipului sunt doi tineri casatoriti (Daniela Nane si Denis Stefan) care se cearta si hotarasc sa se desparta, chiar daca au un copil impreuna, iar copilul lor sufera un accident de masina ce pare destul de grav...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.