Colaborarea cu Securitatea o costa pe Mona Musca (foto) increderea de care se bucura in randul alegatorilor. Un sondaj INSOMAR realizat in perioada 7-11 septembrie arata ca ea a pierdut 13 procente din cota de incredere fata de luna iulie, coborand p
Colaborarea cu Securitatea o costa pe Mona Musca (foto) increderea de care se bucura in randul alegatorilor. Un sondaj INSOMAR realizat in perioada 7-11 septembrie arata ca ea a pierdut 13 procente din cota de incredere fata de luna iulie, coborand pe locul patru cu 33 de procente fata de 46. In acelasi timp insa, 61% dintre cei chestionati afirma ca sunt putin sau deloc interesati de deconspirarea colaboratorilor Securitatii. 77% dintre ei considera ca CNSAS este controlat politic. De cea mai mare clementa se bucura preotii, care au dat cu subsemnatul la Secua€™, despre care 66% dintre respondentii sondajului spun ca ar trebui sa fie judecati doar de Dumnezeu. In schimb, SRI castiga sase procente din increderea romanilor (47%), si nici Armata nu pare afectata de scandalul Atanasiu, urcand si ea cinci procente (77%). Scade Presedintia cu trei procente si presedintele Basescu un procent.
VOR ANTICIPATE! Evenimentele de pe scena politica au schimbat opinia electoratului in privinta alegerilor anticipate. Pentru prima data, 51% dintre alegatori se declara, conform masuratorilor INSOMAR, de acord (21% total si 30% partial) cu organizarea scrutinului inainte de termen. Alianta DA ar obtine 44% din sufragii, PSD 22%, PRM 13%, UDMR si PNG - cate 6%, PC, FD si PIN cate 2%, iar PNTCD 1%. Daca Alianta s-ar rupe, PD ar obtine 29% din voturi, iar PNL 16%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.