In urma unui meci intens, banatenii au castigat derby-ul celor mai cosmopolite echipe ale provinciei. Trupa lui Cartu s-a impus intr-un final nebun, prin doua goluri ale rezervelor Oprea si Mansour.

Succesul in fata rivalei din Cluj a starnit o bucurie imensa in randurile antrenorilor si jucatorilor timisoreni. Partida de pe Stadionul ""Dan Paltinisanu"" a stat si sub semnul arbitrajului extrem de slab al centralului Vasile Bratu din Amara, care a acordat doua penalty-uri inexistente. Primul pentru oaspeti, transformat de Coroian (a€™59), iar cel de-al doilea ratat de gazde, prin Grigorie (a€™79).
SATISFACTIE. ""A fost un meci cu de toate, cu fotbal bun si suspans. Mi-as fi dorit sa exploatam cele doua ocazii imense din prima repriza, dar este bine ca am trecut peste acel moment. Ma bucur pentru Grigorie ca a marcat, dar sunt suparat ca nu a dat gol si din penalty"", a declarat Cartu la finalul partidei. ""Sper sa prindem un loc de cupa europeana la finalul sezonului"", a completat tehnicianul lui Poli. Autorul golului de 3-1, senegalezul Mansour, coautor si la al doilea, a spus: ""Mi-a prins bine ca m-am lovit de bara o faza mai inainte, pentru ca m-am trezit. Acum abia astept sa ajung acasa, pentru ca mi-e foame"".
CRITICI. Antrenorul CFR-ului, Dorinel Munteanu, a afirmat: ""A fost cel mai slab joc al clujenilor de cand antreneaz aceasta echipa. Arbitrii au fost cei mai buni oameni de pe teren. Au stricat spectacolul sportiv. Sunt suparat pe atitudinea pe care au avut-o jucatorii mei. Rezultatul a fost meritat pentru Poli. Este un semnal de alarma ca un arbitru a plecat de la meci la pauza, probabil ca ar fi trebuit sa plece si arbitrul de la meciul nostru"".

DORINEL, DE BENEVOL LA CONTROL