1 Afirmatiile deputatului Lavinia Sandru, potrivit carora se poarta negocieri ""subterane"" intre membrii CNSAS si liderii unor partide pentru ""spalarea"" unor politicieni.
Nu ne intereseza, pentru ca sunt declaratii facute sa intretina isteria nationala numita ""Dosariada"". 2 Anuntul senatorului Ioan Talpes ca a strans mai multe semnaturi decat ii cere legea pentru a-si lansa luna viitoare partidul Uniunea Popular Social-Crestina.
Stirea este neinteresanta, pentru ca gestul lui Talpes de a-si face partid este comun cu al altor politicieni suparati care si-au parasit partidele si si-au infiintat propriile formatiuni pentru a ajunge ei insisi sefi. Ca in rest nu s-a mai auzit nimic de aceste partide. 3 Disputele dintre liberali si democrati, in care primii il ataca pe presedintele Basescu prin Ludovic Orban si Puiu Hasotti, iar ultimii pe premierul Tariceanu prin secretarul de stat in MAI, Mircea Toader.
Nu ne intereseza pentru ca lupta dintre cele doua partide partenere in Alianta s-a cantonat in zona atacurilor sub centura, atacuri care invariabil ricoseaza spre presedinte si premier.