Echipa nationala de baschet masculin a Romaniei a reusit cea de-a treia victorie consecutiva in grupa A a preliminariilor CE din 2007. Echipa nationala de baschet masculin a Romaniei a reusit cea de-a treia victorie consecutiva in grupa A a prelim
Echipa nationala de baschet masculin a Romaniei a reusit cea de-a treia victorie consecutiva in grupa A a preliminariilor CE din 2007.

Echipa nationala de baschet masculin a Romaniei a reusit cea de-a treia victorie consecutiva in grupa A a preliminariilor CE din 2007, 68-59 (37-26) in fata principalei contracandidate, Elvetia. Principalul marcator al echipei noastre a fost Burlacu, cu 23 de puncte, urmat indeaproape de Stanescu (20). Romania a incheiat astfel prima faza a competitiei cu sase puncte, urmatoarea faza a competitiei fiind programata in luna septembrie a anului viitor. Tricolorii vor juca atunci in deplasare cu Cipru, pe teren propriu cu Irlanda si in deplasare cu Elvetia.
FEMININ. In schimb, reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a pierdut, cu scorul de 57-65 (37-38), meciul sustinut, sambata, in deplasare, in fata reprezentativei Serbiei, in grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2007, Divizia A valoric. Pentru Romania, cele mai multe puncte le-a inscris Florina Pascalau (13). In prezent, Romania ocupa locul doi in grupa, cu cinci puncte, la egalitate cu Serbia, care a trecut pe primul loc. Prima clasata se va califica la turneul final al CE-2007, din Italia. In etapa viitoare, la 20 septembrie, Finlanda va intalni Serbia, iar Romania va sta. Ultimul meci al echipei noastre este programat la 23 septembrie, impotriva Finlandei, la Arad.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.