Mostenitorul coroanei britanice intentioneaza sa cumpere o ferma de animale in zona in care s-a nascut Dracula. In ultimii patru ani, printul de Wales (foto) a vizitat de patru ori Transilvania. Si i-a placut atat de mult, incat s-a hotarat sa se
Mostenitorul coroanei britanice intentioneaza sa cumpere o ferma de animale in zona in care s-a nascut Dracula.

In ultimii patru ani, printul de Wales (foto) a vizitat de patru ori Transilvania. Si i-a placut atat de mult, incat s-a hotarat sa se implice in promovarea turismului. El a optat astfel pentru achizitionarea unei ferme in satul Viscri, pe care l-a vizitat anul acesta in luna mai. ""Am fost extrem de impresionat de frumusetea naturala si de bogatia culturala. Aceasta regiune este un trecut pierdut pentru multi dintre noi, un loc in care satenii au o legatura intima cu peisajul"", a scris Charles dupa vizita sa din mai.
LA FERMA. Proprietatea din satul intemeiat de saxoni la inceputul secolului al XIX-lea a fost construita dupa un plan datand din timpurile lui Vlad Tepes. Aproape nimic nu s-a schimbat de atunci. Si tocmai asta i-a placut printului. Cand isi va vizita noua casa, el va se va putea relaxa intr-o izolare aproape medievala, intr-o cladire cu un singur etaj aflata in spatele unor porti din lemn. Proprietatea are o curte cu mai multe cotete si cocini pentru pui, porci si capre. Resedinta va fi renovata si pusa la dispozitia turistilor in cea mai mare parte a anului.
GENE. Mostenitorul tronului britanic spera astfel ca va ajuta la revigorarea turismului rural in aceasta zona inclusa in fondul international al monumentelor UNESCO. Potrivit publicatiei saptamanale Sunday Times, printul negociaza achizitionarea fermei, unde - sustin specialistii in genealogie citati de Sunday Times - ar fi trait stramosii mostenitorului coroanei regale britanice. Expertii au reusit sa urmareasca linia de sange a lui Vlad Tepes, stabilind ca el este stramosul lui Charles.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.