Realitatea Media o are de astazi in echipa pe cea mai de succes vedeta de divertisment a momentului, Teo Trandafir, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei ZIUA. Teo Trandafir vine la Realitatea Media, impreuna cu intreaga sa echipa redac
Realitatea Media o are de astazi in echipa pe cea mai de succes vedeta de divertisment a momentului, Teo Trandafir, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei ZIUA. Teo Trandafir vine la Realitatea Media, impreuna cu intreaga sa echipa redactionala, pentru un proiect care va insemna lansarea in format romanesc a postului "Romantica". Indragita vedeta va ocupa functia de director al canalului "Romantica" si va avea misiunea sa construiasca o echipa alaturi de care sa lanseze, in februarie 2007, postul mai sus mentionat. Teo va avea, la postul pe care il va conduce, si propriul show. Postul "Romantica" are la baza o asociere intre trustul Realitatea Media si Zone Media Enterprise. In prezent, "Romantica" are contracte cu societati de cablu ce insumeaza 2,5 milioane de abonati. Cunoscut in prezent doar pentru telenovelele pe care le difuzeaza, canalul "Romantica" va trece printr-o schimbare radicala de continut. In noua formula vor exista si productii proprii ale grupului Realitatea Media.
Parcursul profesional al noului director de la "Romantica" este unul impresionant, atat in radio, cat si in televiziune. Teo a inceput ca realizator la Fun Radio Bucuresti in 1991, post de radio la care a ramas pana in 1993, cand s-a mutat la PRO FM. Aici a fost realizator-prezentator la "Rondul de dimineata", impreuna cu Razvan Exarhu si Bogdan Stratula. In 1994 a fost numita director la Radio 2M Plus, an in care a initiat un program unic, "Post Meridian", difuzat concomitent, in direct, la radio si TV - program care, datorita ratingului mare, a fost prelungit de la trei luni, cat fusese preconizat initial, la aproape un an. Tot in 1994 si-a inceput si colaborarea cu Mircea Badea, la matinalul "Buna dimineata, Romania", difuzat de Tele 7abc. Patru ani mai tarziu, cei doi prezentatori, deveniti intre timp extrem de populari, s-au mutat la Antena 1 unde, in perioada 1998-2000, au realizat programele "Dimineata devreme" si "Teo si Mircea sou". Din 2000 pana in primavara acestui an, Teo a fost realizator si prezentator al emisunii "Teo", difuzata de ProTv. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.