Poet, romancier si eseist
Varsta: 59 de ani Invitatii celei de-a cincea editii a Festivalului International ""Zile si Nopti de Literatura"" si publicul Salonului de Carte ""Ovidius"" din Constanta au avut parte, ieri, de un adevarat regal An
Poet, romancier si eseist
Varsta: 59 de ani Invitatii celei de-a cincea editii a Festivalului International ""Zile si Nopti de Literatura"" si publicul Salonului de Carte ""Ovidius"" din Constanta au avut parte, ieri, de un adevarat regal Andrei Codrescu. Romancierul a sustinut conferinta intitulata ""Miracol si Catastrofa"" - un excurs socio-filosofico-politic asupra conditiei imigrantului, ca baza a societatii americane, radiografiata cu ochiul atent ironic al celui care a imigrat in SUA in anii a€™60. In partea a doua a manifestarii, Codrescu a lansat la Salonul de Carte ""Ovidius"" ultimul sau roman, ""Wakefield"". Pentru prezenta sa la festival, dar si pentru faptul ca astazi ii este acordat Premiul Ovidius, Jurnalul National il declara pe Andrei Codrescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.