Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca isi va inceta activitatea pe perioada summit-ului Francofoniei, in zilele 27, 28, 29 septembrie. "In perioada 27-29, OMFM nu va desfasura la sediul sau urmatoarele activitati: preluare de dosare (inscreieri in
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca isi va inceta activitatea pe perioada summit-ului Francofoniei, in zilele 27, 28, 29 septembrie. "In perioada 27-29, OMFM nu va desfasura la sediul sau urmatoarele activitati: preluare de dosare (inscreieri in banca de date, preselectii); selectii; oferire informatii (telefonice si/sau la sediul OMFM); depunerea cererilor de obtinere a avizelor si a permiselor de munca; eliberari avize si/sau permise de munca", se arata intr-un comunicat de presa transmis de OMFM. Activitatea la sediul Oficiului se va relua la data de 02 octombrie 2006. In zilele de 28 si 29 septembrie, in orasul Constanta, la sediul AJOFM Constanta din str. Lacului, nr. 14 va avea loc, incepand cu ora 09.00, actiunea de inscriere in banca de date doar pentru persoanele de sex feminin care au varsta cuprinsa intre 20 si 40 ani si care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.