l DANIEL NICULAE (foto, in alb) a marcat golul victoriei lui Auxerre in partida de la Zagreb, cu Dinamo, castigata de francezi cu 2-1. Atacantul roman a fost titular, a punctat pentru 2-1 in minutul 72 si a fost inlocuit trei minute mai tarziu cu Dia
l DANIEL NICULAE (foto, in alb) a marcat golul victoriei lui Auxerre in partida de la Zagreb, cu Dinamo, castigata de francezi cu 2-1. Atacantul roman a fost titular, a punctat pentru 2-1 in minutul 72 si a fost inlocuit trei minute mai tarziu cu Diaye.
l GEORGE OGARARU a fost rezerva pentru Ajax, 5-2 in deplasare cu Molde, intrand pe teren in minutul 74, in locul lui Heitinga. NICOLAE MITEA, in refacere dupa o accidentare grava, nu a fost inclus in lot.
l EUGEN TRICA si FLORENTIN PETRE au jucat din primul minut pentru SSKA Sofia, invinsa cu 2-0 de Besiktas, la Istanbul. Trica a ramas pe teren tot meciul, fiind avertizat in minutul 24, in timp ce Florentin Petre a fost schimbat in minutul 87 cu Iukurov. ALEXANDRU PITURCA nu a fost inclus in lotul echipei bulgare.
l GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Celta Vigo, care s-a impus cu 1-0 la Liege, cu Standard. Internationalul roman a primit un cartonas galben in minutul 66.
l MARIUS IORDACHE a fost rezerva pentru echipa cipriota Ethnikos Achanas, care a remizat pe teren propriu cu Lens, scor 0-0. Ex-craioveanul a fost trimis pe teren in minutul 77, in locul lui Stjepanovic, si a fost avertizat in minutul 89.
l Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a pierdut acasa cu grecii de la Iraklis, scor 0-1. EMILIAN DOLHA+ HRISTU CHIACU si NORBERT VARGA nu au fost folositi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.