Fosta stea a gimnasticii mondiale, Nadia Comaneci, care dupa JO de la Montreal a intrat in istorie ca prima sportiva notata cu 10, a primit, ieri, trofeul "Campioni de Legenda" pentru serviciile aduse sportului romanesc, in prezenta reprezentantilor
Fosta stea a gimnasticii mondiale, Nadia Comaneci, care dupa JO de la Montreal a intrat in istorie ca prima sportiva notata cu 10, a primit, ieri, trofeul "Campioni de Legenda" pentru serviciile aduse sportului romanesc, in prezenta reprezentantilor ANS si COSR, dar si a unor personsalitati sportive de marca, printre care Ilie Nastase, Elisabeta Lipa, Gabriela Szabo, Marius Urzica si Camelia Potec. Presedintele Fundatiei "Casa Campionilor", Mariana Bitang, a declarat ca acest trofeu va fi acordat pe viitor marilor campioni ai Romaniei. "Pentru ca toata lumea sportului o considera pe Nadia cel mai important simbol al acestui domeniu, ea este prima care va primi acest trofeu", a spus Bitang. "Mi-am imaginat ca trofeul va fi frumos, dar a iesit ceva superb. Am facut un efort mare sa vin aici, pentru ca l-am lasat pe cel mic acasa", a replicat Nadia, emotionata de imaginile prezentate la eveniment. "Nu urmaresc imaginile cu mine, pentru ca imi provoaca emotii, cu toate ca stiu ce am facut acum 30 de ani, dar simt ceva in stomac de fiecare data cand le urmaresc", a mai spus fosta mare sportiva, dupa care a primit cate un trandafir rosu de la fostele campioane olimpice Andreea Raducan, Gina Gogean, Lavinia Milosovici si Maria Olaru. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.