Marian Salomir (foto dreapta) va conduce partida Steaua - Rapid, programata maine, in derby-ul etapei a 7-a din Liga I. Arbitrul clujean va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Cristian Nica si Aurel Onita, iar observatori vor fi Dumitru Mihalac
Marian Salomir (foto dreapta) va conduce partida Steaua - Rapid, programata maine, in derby-ul etapei a 7-a din Liga I. Arbitrul clujean va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Cristian Nica si Aurel Onita, iar observatori vor fi Dumitru Mihalache si Patritiu Abrudan. "Arbitrul de rezerva nu l-am delegat inca pentru ca vrem sa alegem unul cu experienta, dar o sa-l anuntam in timp", a anuntat ieri la pranz Gheorghe Constantin, seful CCA. Centralul care va conduce derbiul de duminica a fost ales prin tragere la sorti, in urna alaturi de Salomir aflandu-se Augustus Constantin si Alexandru Deaconu. "Noi am vrut sa fie totul transparent si corect, de aceea am ales varianta tragerii la sorti. Am invitat cele doua cluburi la tragere, dar ne-au explicat ca au alte probleme si nu pot veni. Nu stiu daca vor fi multumiti de Salomir. Pana la urma nu e important numele, ci cum arbitraza si eu sper ca Salomir sa o faca bine duminica", a explicat Gheorghe Constantin. Salomir a fost deseori acuzat ca este stelist, dupa ce acum cativa ani a fost fotografiat antrenandu-se echipat cu un sort al ros-albastrilor, iar Rapidul a contestat vehement arbitrajele echipei sale si a contestat, in acelasi timp, favorurile de care a beneficiat Steaua la jocurile din Liga I din partea subalternilor lui Gheorghe Constantin, presedintele Dinu Gheorghe anticipand la inceputul acestei saptamani ca la derby-ul de maine va fi un arbitraj "pro Steaua". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.