In aceasta seara, de la ora 21, reprezentativa feminina de baschet a Romaniei va sustine un meci extrem de important in cadrul preliminariilor Euro 2007, tricolorele pregatite de Vasic urmand sa evolueze, la Cacak, impotriva principalei contracandida
In aceasta seara, de la ora 21, reprezentativa feminina de baschet a Romaniei va sustine un meci extrem de important in cadrul preliminariilor Euro 2007, tricolorele pregatite de Vasic urmand sa evolueze, la Cacak, impotriva principalei contracandidate la calificare din Grupa D, Serbia. Cu doua victorii la activ, in fata Finlandei si a Serbiei, echipa noastra conduce in clasament si are nevoie sa-si conserve fragilul avantaj obtinut in tur, cand a castigat cu 67-63, pentru a spera la o calificare directa. In caz contrar, Romania mai are sansa unui succes in meciul de la Arad, de saptamana viitoare, cand va primi replica Finlandei. Reamintim ca FIBA-Europe a anuntat ca din cele cinci grupe din preliminarii se vor califica direct la turneul final continental castigatoarele seriilor, cat si cele mai bune patru echipe situate pe locurile secunde. Tot in aceasta seara, de la aceeasi ora, reprezentativa masculina a Romaniei va evolua la Cluj impotriva Elvetiei, intr-un meci contand pentru preliminariile diviziei secunde europene. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.