Sute de persoane se aduna zilnic intr-un sat din nordul Malayeziei pentru a vedea pomul caruia i-a aparut pe trunchi o denivelare care seamana izbitor cu o fata de om. De asemenea, ziarele locale si centrale malayeziene sunt pline de fotografii ale c
Sute de persoane se aduna zilnic intr-un sat din nordul Malayeziei pentru a vedea pomul caruia i-a aparut pe trunchi o denivelare care seamana izbitor cu o fata de om. De asemenea, ziarele locale si centrale malayeziene sunt pline de fotografii ale copacului (un nuc de arec), care masoara sapte metri inaltime. Ingroziti de acest eveniment extraordinar, localnicii din regiunea Kampung Paya au botezat nucul cu pricina "copacul fantoma". Proprietarul pomului, Miah Majid, in varsta de 60 de ani, spune ca a observat "fata" in cursul saptamanii trecute si ca este a doua oara, in ultimii zece ani, cand nucului ii apare pe tulpina o denivelare iesita din comun, prima avand forma unui ochi. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.