4X4X4 ar putea fi o alta titulatura pentru cei 4 rockeri din Sibiu. Grupul a existat 4 ani, au urmat 4 ani de pauza si de 4 ani a fost reactivat. Solistul vocal Elsis Matei este fondatorul grupului, infiintat in 1998, care in 2004 a iesit pe

4X4X4 ar putea fi o alta titulatura pentru cei 4 rockeri din Sibiu. Grupul a existat 4 ani, au urmat 4 ani de pauza si de 4 ani a fost reactivat.

Solistul vocal Elsis Matei este fondatorul grupului, infiintat in 1998, care in 2004 a iesit pe piata cu albumul de debut, ""Generatia mea"". Acest disc, inregistrat prin forte proprii, poate fi ascultat (si descarcat gratuit) pe net. Impreuna cu Viorel Costin - chitara, backing vocals, Adrian Tecoanta - tobe, si Rares Boros - chitara bas, Buricul Pamantului a inregistrat la Soft Records al doilea disc, ""Suflet flamand"" (2006), dupa care Rares a parasit formatia, fiind inlocuit de Mihai Buta. Trupa sibiana a fost in ultimii ani remarcata de toti iubitorii muzicii de calitate, fiind invitata la cele mai mari manifestari de gen de la noi: Rock la Mures, Peninsula, Stufstock. In restul timpului (si al anului) BP canta in cluburi, cucerind, de la un concert la altul, noi si noi fani. Muzica interpretata de Elsis & Co, este rock & funk & hard & etno, botezata de grup ""alternativ balcanic"", iar textele sunt inspirate din realitate, fiecare cantec avand un mesaj de transmis.
Oa€™LAIE. Una dintre cele mai tari piese BP este ""In Tara lui Oa€™Laie"", care are si un videoclip: ""Parintii mi-au pus numele Oa€™Laie, laie/ Eram 10 frati si-o singura baie/ Daa€™ ursitoarele mi-au zi a€™cand vei fi mare, vei fi tare, tare, cel mai tare.../ Si-a zis tata ca mi-o da zestre cand m-oi insura/ O tara s-o conduc, s-o educ dupa mintea mea/ Sa fac ce vreau in ea, sa fac ce vreau cu ea/ Numele il voi schimba in... Tara lui Oa€™Laie""

Extras de pe CD - ""Ce tara frumoasa avem"" e un hit


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.