Ziarul ZIUA se relanseaza in luna octombrie, intr-o forma grafica de exceptie si cu un continut bogat, mai ales in investigatii, dezvaluiri si politica. Ultimele detalii ale ambitiosului plan au fost puse la punct in aceasta saptamana, de sefii depar
Ziarul ZIUA se relanseaza in luna octombrie, intr-o forma grafica de exceptie si cu un continut bogat, mai ales in investigatii, dezvaluiri si politica. Ultimele detalii ale ambitiosului plan au fost puse la punct in aceasta saptamana, de sefii departamentelor de specialitate, redactorii sefi adjuncti, redactorul sef Adrian Patrusca si directorul general Sorin Rosca Stanescu. Sedinta finala a avut loc pe lacul Snagov, gazduit de vasul de lux "Leader". Il stiti. In cadrul discutiei - care a durat mai multe ore - proiectul a fost disecat, analizat, intors pe toate fetele/paginile. De o atentie speciala s-a bucurat si pagina electronica a ziarului. In consecinta, la www.ziua.net "internautii" vor gasi, dupa relansare, tot ce isi pot dori: stiri, informatii, forum, blog-uri, link-uri utile si alte surprize pe care, din ratiuni strategice, le pastram deocamdata secrete. Oricum, marfa va fi multa si de calitate. Si mai ales gratis! Revenind la "printuri", trebuie sa mentionam ca ZIUA va fi mult mai prezenta in plan local, noua politica de francizare facand posibil acest lucru. Pentru cititori, vestea buna este ca ziarul va creste cantitativ (tiraj sporit) si calitativ (analize, comentarii pertinente, dezvaluiri fundamentate si devastatoare), iar pentru redactori - ca vor creste salariile.
In spiritul de la Snagov, miercuri am zis "Doamne-ajuta!" la Manastirea de pe insula si, in fata mormantului lui Vlad Tepes, ne-am propus ca ziarul sa fie vertical ca domnitorul, necrutator ca Dracula si la fel de apropiat de cititori cum este Biserica fata de enoriasi. (Redactia)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.