Cantareata americana Whitney Houston a cerut divortul de sotul ei, cantaretul Bobby Brown, dupa 14 ani de casatorie, a anuntat purtatorul de cuvant al acesteia. "Whitney Houston a cerut divortul", a declarat Nancy Seltzer, purtatorul de cuvant al can
Cantareata americana Whitney Houston a cerut divortul de sotul ei, cantaretul Bobby Brown, dupa 14 ani de casatorie, a anuntat purtatorul de cuvant al acesteia. "Whitney Houston a cerut divortul", a declarat Nancy Seltzer, purtatorul de cuvant al cantaretei, dupa cum relateaza Mediafax. Starul, in varsta de 43 de ani, s-a casatorit in 1992 cu Bobby Brown, un cantaret de R&B cu sase ani mai tanar decat ea. Acesta cunoscuse o perioada de glorie la sfarsitul anilor '80. Cei doi au impreuna o fiica, Bobbi Christina, nascuta in 1993. Cantareata a jucat impreuna cu Kevin Costner in celebrul film "Bodyguard" (1992). Houston a cunoscut succesul pe plan mondial datorita vocii sale deosebit de puternice. Whitney Houston are in palmaresul ei 26 de American Music Awards si sase Grammy, detinand recordul de a se afla de sapte ori consecutiv pe primul loc in topurile de vanzari din Statele Unite.
Insa, la inceputul anilor 2000, Houston a atras atentia opiniei publice nu prin activitatea sa artistica, ci prin scandalurile legate de droguri. La randul lui, pe parcursul ultimilor zece ani, Brown a avut dese probleme cu Justitia din cauza comportamentului violent, a consumului de alcool si droguri. In 2005, Whitney Houston si Bobby Brown au fost protagonistii unui reality show, "Being Bobby Brown", difuzat pe un canal de televiziune american. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.