Carlos Fernandez, portar 9. Si-a spalat toate pacatele pe care le-a savarsit de cand a venit in Ghencea printr-o prestatie fara greseala, care a dat multa incredere coechipierilor. A scos trei mingi foarte grele.
Klemi Shaban, fundas dreapta 7,
Carlos Fernandez, portar 9. Si-a spalat toate pacatele pe care le-a savarsit de cand a venit in Ghencea printr-o prestatie fara greseala, care a dat multa incredere coechipierilor. A scos trei mingi foarte grele.
Klemi Shaban, fundas dreapta 7,5. Titularizat surprinzator de catre Olaroiu, aparatorul israelian a lasat o impresie foarte buna, in ciuda faptului ca golul ucrainenilor a venit din zona sa. A compensat apoi printr-un joc perfect, cu multe aparitii bune in ofensiva.
Dorin Goian, fundas central 7. Usor mai ezitant decat in campania de anul trecut din Cupa UEFA, nu a comis insa nici o eroare semnificativa.
Sorin Ghionea, fundas central 9. A preluat rolul de anul trecut al lui Goian, fiind responsabil cu golul si cu cateva interventii exceptionale.
Mihaita Nesu, fundas stanga 9. A primit repede un cartonas galben, dar a avut maturitatea sa nu fie apasat de riscul unei eliminari. Doua interventii salutare in careul propriu si aport ofensiv bun.
Banel Nicolita, mijlocas dreapta 8. Nu a mai stralucit ca anul trecut, dar s-a pus excelent in slujba echipei, facand o risipa de efort uriasa prin pressingul care a fost cheia meciului.
Sorin Paraschiv, mijlocas central 9,5. Suporterii Stelei nici nu si-au dat seama ca nu a jucat Radoi, atat de bine l-a suplinit Paraschiv. Impecabil la mijlocul terenului, unde a inchis toate spatiile, un aport mai redus in ofensiva. Razbunare totala pentru Para, care parasea terenul rusinat acum cinci ani, tot intr-un meci cu Dinamo Kiev.
Florin Lovin, mijocas central 7. S-a achitat foarte bine de rolul de inchizator, a stat excelent in teren, pe faza defensiva a fost foarte bun.
Vasilica Cristocea, mijlocas stanga 7,5. A centrat excelent la primul gol, a batut repede autul la golul doi, stie cand sa tina mingea si cand sa-i dea drumul. S-a stins in repriza a doua, poate mai mult.
Nicolae Dica, atacant 10. Prestatie exceptionala a decarului stelist, care traverseaza o perioada extrem de fasta. Desemnat fara drept de apel "omul meciului" de catre UEFA, Dica a marcat doua goluri superbe, a pasat la reusita la Badea, a facut pressing ca un nebun, a venit si in defensiva, atentie, Gigi, Europa e cu ochii pe el!
Valentin Badea, atacant 9. Titularizat in fata francezului Thereau, ex-vasluianul a muncit ca un caine, a marcat si un gol frumos, mai are mici probleme la relatiile de joc, dar are deja trei reusite in Europa.
Cyril Thereau, atacant 7,5. A intrat cu 20 de minute inainte de final si a continuat munca de hartuire a defensivei ucrainene, semn ca se integreaza la Steaua si ca intelege foarte bine ce ii cere Olaroiu.
Daniel Oprita, mijlocas 8. A intrat extrem de determinat si a fugit pe unde a fost nevoie de el pentru a asigura Stelei un final de meci linistit.
Ovidiu Petre, mijlocas - fara nota. A intrat tarziu, pentru a creste media de inaltime a echipei in eventualitatea unui raid aerian al dinamovistilor si pentru a se integra incet-incet in lotul campioanei.
Cosmin Olaroiu, antrenor 10. A citit exceptional jocul lui Dinamo Kiev si a avut capacitatea sa-i motiveze psihic pe jucatori si sa-i determine sa joace curajos intr-o deplasare care se anunta extrem de dificila. A gestionat foarte bine avantajul de doua goluri, semn ca la Middlesbrough a fost un accident.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.