Scandal ieri la sediul PRM. O femeie care locuieste langa sediul partidului din Strada Clemenceau a venit la partid sa se planga lui C.V. Tudor ca este deranjata de cei 12 caini pe care acesta i-a adapostit in curtea sediului PRM. La auzul acuzel
Scandal ieri la sediul PRM. O femeie care locuieste langa sediul partidului din Strada Clemenceau a venit la partid sa se planga lui C.V. Tudor ca este deranjata de cei 12 caini pe care acesta i-a adapostit in curtea sediului PRM.

La auzul acuzelor femeii, vizibil nervoasa, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a luat foc. ""Sa va fie rusine, colaboratorii mei!. Orice boschetar vine in conferinta de presa?a€¦ Nu ati gestionat bine situatia"", a tunat Vadim, iritat, catre colegii sai de partid.
VARIANTA VADIM. Dupa ce femeia a fost scoasa din sediu, liderul PRM a continuat sa spuna despre aceasta ca este ""o nebuna"" si ca este cunoscuta in cartier drept o femeie cu ""probleme psihice"". Apoi a explicat si cum sta treaba cu cainii. ""Daca-i lasam pe strada, nu era bine. Am luat si eu 10-12 caini. Mai latra si ei din cand in cand, ce sa faca, sa cante? Ce, ei sunt Pavaroti?"", a spus Vadim, aratand ca sediul PRM a devenit un fel de ""mic hotel de tranzit canin"", unde oamenii vin si mai iau din cainii salvati. Liderul PRM a calificat incidentul drept ""o provocare"" si a aratat ca si alte partide au cainii lor, dand exemplu PSD-ul, care il are pe ""pechinezul Victor Ponta"". Apoi, razand, Vadim a spus ca situatia s-ar fi putut rezolva, fie punand botnite la caini, fie ""dopuri"" in urechile femeii nemultumite. ""Cat de mult putea sa o deranjeze, ca doar n-or latra la luna toti o data?"", a incheiat Tribunul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.