Olympique Lyon si-a confirmat miercuri seara statutul de favorita a acestei editii de UEFA Champions League, castigand clar in fata celor de la Real Madrid, asa ca Steaua va primi peste doua saptamani in Ghencea o echipa extrem de solida, pentru ca L
Olympique Lyon si-a confirmat miercuri seara statutul de favorita a acestei editii de UEFA Champions League, castigand clar in fata celor de la Real Madrid, asa ca Steaua va primi peste doua saptamani in Ghencea o echipa extrem de solida, pentru ca Lyon este la a doua victorie in fata madrilenilor, dupa ce anul trecut a trecut cu 3-0, tot pe 13 septembrie, in primul meci din grupe. Jocul de pe "Gerland" nu a avut istoric, pentru ca Real nu a contat in prima repriza, cand gazdele au declansat un asediu in toata puterea cuvantului, in afara celor doua goluri avand alte trei sau patru situatii mari de a inscrie. Echipa lui Capello confirma startul modest de sezon, echipa intesata de staruri fiind departe de exigentele suporterilor, in timp ce Lyon a plecat lansat si spera sa nu se mai opreasca din nou in sferturi, asa cum s-a intamplat in ultimele trei editii ale UEFA Champions League. "Sunt foarte mandru ca sunt antrenorul lui Lyon in aceasta seara. A fost o performanta extraordinara a echipei mele, in special in prima parte, si cred ca diferenta de scor putea fi mult mai mare", a spus Gerrard Houllier, tehnicianul francezilor. De partea cealalta, Capello era negru de suparare. "Mai avem mult in procesul de reconstructie si trebuie sa continuam sa credem in fortele noastre.
In curand va fi mai bine", a tinut italianul sa-i linisteasca pe fanii care l-au huiduit in campionat, la prima sa aparitie pe "Bernabeu" in acest sezon, cand Real a facut 0-0 cu Villarreal. (B.G.)
OLYMPIQUE LYON - REAL MADRID 2-0 (2-0)
Au marcat: Fred 11(foto), Tiago 31
Stadion "Gerland"; spectatori: 40013.
LYON: Coupet - Reveillere, Cris, Mueller, Abidal - Tiago, Toulalan, Juninho P. (73 Kaellstrom 73) - Govou (82 Clerc), Fred (78 Wiltord), Malouda. Antrenor: Gerrard Houllier.
REAL MADRID: Casillas - Cicinho, Cannavaro, Ramos, R. Carlos - Beckham (55 Guti), Diarra, Emerson, Cassano (46 Reyes) - Raul (69 Robinho), van Nistelrooy. Antrenor: Fabio Capello.
Cartonase galbene: Reveillere (38) / Ramos (32), R. Carlos (45), Cannavaro (68), Diarra (90).
Au arbitrat: W. Stark - C. Kadach, H. Ehing (toti din Germania).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.