Deputatul PSD Adrian Nastase s-a declarat deranjat de afirmatia facuta recent la Scoala de vara a TSD de catre presedintele partidului, Mircea Geoana, potrivit careia ""unii au lasat datorii la partid, dar se plimba cu Mercedesul"". ""Din pacate,

Deputatul PSD Adrian Nastase s-a declarat deranjat de afirmatia facuta recent la Scoala de vara a TSD de catre presedintele partidului, Mircea Geoana, potrivit careia ""unii au lasat datorii la partid, dar se plimba cu Mercedesul"".

""Din pacate, domnul Mircea Geoana nu cunoaste unele prevederi legale. Reprosul cu privire la cheltuielile determinate de folosinta unui autoturism Mercedes este nefondat"", afirma Nastase intr-un comunicat de presa. El a reamintit ca prin Hotararea CSAT
s-a instituit, pentru o perioada de un an, dreptul de a beneficia de un autoturism si doi angajati ai SPP, in calitate de fost prim-ministru si de presedinte al Camerei Deputatilor.
DESOLIDARIZARE. Fostul premier a mentionat ca nu se asteapta ca actuala conducere a PSD sa sara in apararea fostului sau presedinte si a candidatului la prezidentiale in 2004, acuzat pentru derularea campaniei electorale din 2004. ""Dar mi se pare profund imoral ca, in conditiile in care, in mod aberant, DNA ma acuza de primirea de pixuri si afise electorale ca argument de «mare coruptie», alaturi de primirea de termopane, conducerea partidului sa se «solidarizeze» cu DNA prin acuzatii incorecte legate de finantarea campaniei electorale"", a conchis Adrian Nastase.
El s-a intrebat, in acest context, care au fost contributiile financiare ale unora dintre colegii de partid in perioada 2000-2004. Nastase a mai aratat ca ""dupa alegerile parlamentare si inainte de turul doi la prezidentiale, ei au oprit «motoarele» pentru a-si imparti posturile de ministri, indiferenta pentru turul al doilea al prezidentialelor dand peste cap insa aceste calcule"".

DATORII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.